Vi klarer alt fra opmålingen af dine vinduer til monteringen

Gratis vinduesopmåling

Dansk Vinduesmontering er specialiseret i montering af nye vinduer og døre. Vi kommer gerne ud og foretager en gratis opmåling af dine vinduer – samtidig får du et attraktivt tilbud på nye vinduer.

Kontakt

Ja tak, jeg vil gerne ringes op for et uforpligtende tilbud

Vi kommer, når du har tid

Vi foretager din vinduesopmåling, når det passer ind i dit program. Vi har fokus på at være fleksible for vores kunder, og derfor kommer vi også gerne sidst på dagen eller i weekenden.

Hos Dansk Vinduesmontering sætter vi en ære i at udføre godt håndværk og have tilfredse kunder, så vi foretager altid en grundig vinduesopmåling hos alle vores kunder, inden vi bestiller og monterer nye vinduer.

Vinduesopmåling i hele Jylland og på Fyn

Dansk Vinduesmontering bor i Vejle, men vi udfører vinduesopmåling i hele Jylland og på Fyn. Ring til os allerede i dag og hør, hvornår vi er i dit område tlf.:22 55 99 99 – så kigger vi forbi til en gratis vinduesopmåling!

Vinduesopmåling – og et godt tilbud på nye vinduer

Når du får foretaget en gratis vinduesopmåling af Dansk Vinduesmontering, kan du være sikker på også altid at få et rigtig godt tilbud på dine nye vinduer. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om gratis vinduesopmåling og tilbud på nye vinduer!

Kontakt

Ja tak, jeg vil gerne ringes op for et uforpligtende tilbud