Lad Dansk Vinduesmontering stå for opgaven med dine nye vinduer

Nye vinduer

Vi er specialister i vinduer, både levering og montering. Vi rådgiver dig gerne om, hvilken type vinduer, der egner sig bedst til dit hus og dine behov. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på nye vinduer.

Kontakt

Ja tak, jeg vil gerne ringes op for et uforpligtende tilbud

Vinduerne er husets øjne

Med nye vinduer kan du give huset et helt nyt og friskt udseende. Samtidig øger nye vinduer husets værdi og det bliver nemmere at sælge. Du kan også spare på varmen, da nye vinduer slutter tæt og ikke lader kold luft slippe ind i huset.

Der er mange fordele ved at skifte de gamle vinduer ud med nye. Ring til os på tlf.:22 55 99 99 og få et attraktivt tilbud!

Gratis opmåling til nye vinduer

Når du har besluttet dig for nye vinduer, er det bare at ringe til Dansk Vinduesmontering – så kommer vi forbi og foretager en gratis opmåling af dine vinduer. På den måde er du sikret, at dine nye vinduer bliver leveret i de rigtige mål.

Få besøg, når det passer dig

Vi kommer gratis og uforpligtende forbi og måler op til dine nye vinduer. Vi har fokus på fleksibilitet, sådan at handelen for dig som kunde, går så let og smertefrit som muligt. Derfor kommer vi ud, når du har tid. Også sidst på dagen og i weekenden.

Kontakt os allerede i dag og aftal tid til et uforpligtende besøg af vores vindueseksperter.

Vinduer til hele Fyn og Jylland

Vi holder til i Vejle, men vi leverer og monterer vinduer på hele Fyn og Jylland. Kontakt os i dag, hvis du vil høre hvornår vi er i dit område, eller hvis du ønsker at vide mere om vores vinduer.

Kontakt

Ja tak, jeg vil gerne ringes op for et uforpligtende tilbud