Vi udfører gratis opmåling i forbindelse med montering af døre og vinduer

Gratis opmåling af vinduer og døre

Hos Dansk vinduesmontering kan du få en gratis opmåling af dine døre og vinduer. Vi rådgiver dig også om hvilken type vinduer og døre, der passer til dine behov, og du få altid et godt tilbud hos os!

Kontakt

Ja tak, jeg vil gerne ringes op for et uforpligtende tilbud

Godt håndværk og montering i høj kvalitet

Vi sætter en ære i altid at udføre vores arbejde efter gode håndværksstandarder og i høj kvalitet. Vi har specialiseret os i montering af døre og vinduer af samme årsag – så du som kunde kan være sikker på at få den bedste løsning.

Gratis opmåling på Fyn og i hele Jylland

Dansk Vinduesmontering bor i Vejle, men vi arbejder i hele Jylland og på Fyn. Uanset hvor du bor i dette område, er du derfor velkommen til at kontakte os – så kigger vi forbi næste gang vi er i nærheden og foretager en gratis opmåling af dine vinduer og døre på tlf.:22 55 99 99 – samtidig får du et godt tilbud på nye vinduer og døre.

Få et uforpligtende tilbud på døre og vinduer

Når vi kommer og foretager en gratis opmåling har vi altid tid til en snak om, hvilken type døre og vinduer, der passer ind i dit hus og som opfylder dine behov. Vi sætter en ære i at give vores kunder, den rette vejledning. Og du kan være sikker på altid at få et attraktivt, uforpligtende tilbud på døre og vinduer hos Dansk Vinduesmontering. Kontakt os allerede i dag!

Kontakt

Ja tak, jeg vil gerne ringes op for et uforpligtende tilbud