Vi udfører gratis døropmåling i forbindelse med montering af nye døre

Gratis døropmåling

Dansk Vinduesmontering er eksperter i montering af nye døre og vinduer. Vi kommer gerne forbi og laver en gratis døropmåling – samtidig får du et godt tilbud på nye døre. Kontakt os i dag og aftal tid til en gratis døropmåling!

Kontakt

Ja tak, jeg vil gerne ringes op for et uforpligtende tilbud

Specialister i dørmontering

Vi har specialiseret os i montering af døre og vinduer. Vi sætter en ære i at udføre et godt stykke håndværk, og vi vil kun have tilfredse kunder. Vi monterer døre efter gode håndværksprincipper og med kvaliteten i højsædet.

Døropmåling på Fyn og i hele Jylland

Dansk Vinduesmontering holder til i Vejle, men vi foretager døropmåling i hele Jylland og på Fyn. Ring til os allerede i dag, og hør hvornår vi næste gang er i dit område på tlf.:22 55 99 99 – så kommer vi på besøg og foretager en gratis døropmåling hos dig.

Uforpligtende tilbud på nye døre

Hos Dansk Vinduesmontering får du ikke kun en døropmåling. Vi vejleder dig også om, hvilken type døre, der passer til dit hjem og dine behov, og du kan være sikker på at vi altid giver dig et rigtig godt, uforpligtende tilbud på nye døre. Vi er også specialister i montering af døre – kort sagt kan du få hele pakken hos Dansk Vinduesmontering.

Kontakt os og få en snak om en tid til døropmåling og bestilling af nye døre.

Kontakt

Ja tak, jeg vil gerne ringes op for et uforpligtende tilbud